Objednávka: 

!UšI TEXTY PRE KLIENTA

ŠKOLA !TEXTUJ PRE (UšI) KLIENTA

Pre objednávky do ČR vám s radosťou vystavím faktúru ručne, napíšte mi prosím na email: monika@gaherova.sk

Mala som chaos v tom, ako vyskladať cestu klienta. No a v pyramíde produktov – ako dostať klienta od malého produktu k veľkému - už úplne. A chcela som si ju vytvoriť. To bol hlavný dôvod, prečo som si vybrala VIP mentoring. Konečne som pochopila, čo tá cesta klienta je a ako funguje, rozmenené na drobné. Získala som super tipy na príspevky – mám ich po ruke vždy, keď nazriem do tabuľky, kde sme to pekne upratali a roztriedili. Pochopila som, ako pracovať s kľúčovými slovami v článkoch, aj ako na základe nich vyhľadávať slovné spojenia, ktoré ľudia používajú - teda reč klienta, ktorú môžem využiť v príspevkoch, mailoch, pri jeho oslovovaní.
Monika Habiňákovánumerologička, mentorka a koučka www.monikahabinakova.sk
Ja Monike ďakujem za perfektne upravený e-book. Bol to môj prvý e-book a nemohla som si dovoliť ho len tak zbuchnúť. Musel byť perfektne štylisticky upravený a práve v tejto fáze finálnej úpravy odviedla Monika skvelú prácu.
Katarína Molnárovákozmetička a lektorka pre kozmetičky, www.somkozmeticka.sk a www.perlacosmetic.sk
Na spolupráci s Monikou sa mi najviac páčila jej nápaditosť a naozaj bohaté skúsenosti s prácou s textom. Keď mi ukazovala "vychytávky" a ako na to, žasla som. Moja situácia pred stretnutím s ňou bola, že som nestíhala napísať e-book a ani by som nevedela ako na to. Potrebovala som rýchlu pomoc, aby som mohla spustiť reklamu na svoju umeleckú tvorbu. Navrhla mi pomoc, prišla s konkrétnym zaujímavým nápadom, ktorý ma oslovil. Viedla ma, čo jej mám poslať - obrázky, texty a ostatné krásne spracovala do môjho prvého e-booku. Korekcie šli hladko, vždy vyšla v ústrety a upravila text podľa mojich predstáv. Spolupráca bola rýchla a veľmi mi pomohla spustiť môj biznis na vladimirovaart.com Vďaka tomuto dokonale upravenému a lákavému e-booku som získala svoje prvé kontakty a klientov. Spoluprácu s Monikou odporúčam každému, kto bojuje s textami a ich úpravou, či vložením obrázkov. Teším sa ako sa od nej v skorej budúcnosti naučím "vychytávky" pre svoj nový e-book a zvládnem ho napísať sama vdaka jej vedeniu.
Daniela Vladimirovavýtvarníčka, www.vladimirovaart.com
Milá Monika, ďakujem Ti za fantastickú spoluprácu pri "túningovaní" 🙂 mojej web stránky. Som šťastná, že sa našiel niekto, kto mi rozumel takmer bez slov. Bolo to doslova o tom, že si nacítila, čo som si myslela a cítila ja. Absolútna symbióza 🙂 . Vďaka tomu vyzerá dnes môj web tak, že som s ním spokojná. Vylepšené texty a upravená grafika robia svoje. Všetko je zrazu zrozumiteľnejšie a má to hlavu aj pätu. Moni, ďakujem z celého srdiečka a teším sa na našu budúcu tvorbu. Viem, že keď budem čokoľvek potrebovať, budeš tu znova pre mňa. S láskou. Janka
Janka Vnukoválektor, kouč, terapeut, www.terapialaskou.sk
Milá Monika, veľmi Ti chcem poďakovať za super kurzík Advent s Canvou. Keď som ho zbadala v príspevku na FB, tak som si povedala, však s Canvou robím už pár rokov, čo by mi kurz mohol dať. Nakoniec som sa rozhodla investovať do kurzu a dnes som nadšená zo získaných nových informácií, ktoré som získala v kurze. V kurze sú skvelé vychytávky, ktoré vďaka Monike a jej kurzu veľmi rýchlo pochopíte. Krátke a zrozumiteľné videá pomôžu každému, kto chce vytvoriť pekné koláže, plagáty či profi obrázok na sociálne siete.
Jana Bakičová, tvorkyňa farebného života a energetických voskových obrazov www.janabakicova.sk

Potrebujete poradiť?


monika@pocitacprezeny.sk

+421 911 352 892